WTC News Magasin

Læs det seneste nummer af WTC News

Tre ‘ben’ bærer os videre på rejsen 
Det er gået stærkt siden vi slog dørene op for 2½ år siden. Over 80 % af vores 17.800 m2 er nu udlejet og det summer af liv og aktivitet overalt i huset, hvor virksomheder, klinikker og husets gæster netværker på kryds og tværs.

I starten fokuserede vi benhårdt på at skabe et trendy og innovativt flerbrugerhus, der flugter med det internationale WTC koncept. Sidenhen har vi gradvist udviklet vores eget koncept, så WTC Ballerup i dag tilbyder tre stærke serviceydelser, der indbyrdes går godt i spænd: Kontorudlejning – Konference Center - Healthcare Center.

Disse tre ”ben” skaber stor merværdi for husets mange virksomheder, der har nem og hurtig adgang til både møde- og kursusfaciliteter. Deres medarbejdere har samtidig mulighed for at koble af i fitnesscentret eller trække på en bred vifte af sundhedsydelserne i huset. Ydelser, som i øvrigt skaber et godt flow af gæster og samtidig tiltrækker andre virksomheder, som i stigende grad afvikler kundemøder, kurser og gå-hjem-møder i konferencecentret. Alt i alt skaber det en sund spiral med et stigende aktivitetsniveau, som betyder, at vi her i foråret tager de næste skridt i planerne om at udvide med et højhus på grunden.

I dette nummer af WTC News løfter vi lidt af sløret for de kommende byggeplaner og tager læserne med på en rundtur i huset. Her gæster vi en række virksomheder og sætter også fokus på de tre ”ben”, der skal bære os videre på rejsen mod det unikke.

God læselyst.

Du kan også få et fysik eksemplar - kontakt Randi Strangesen Brock i receptionen på telefon 8877 6000 eller rsb@wtcballerup.dk

 

April 2017 

APRIL 2017 (printvenlig version)
APRIL 2017 (som opslag)

Juni 2016 

JUNI 2016 (printvenlig version)
JUNI 2016 (som opslag) 

 

Maj 2015 

Læs MAJ 2015 magasinet her (printvenlig version)
Læs MAJ 2015 magasinet her (som opslag)