GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Se WTC Ballerups samarbejdspartnere

Se WTC Ballerups samarbejdspartnere

Copenhagen Capacity

Copenhagen Capacity er en organisation, der arbejder med at fremme virksomheders investeringer i Hovedstadsregionen. Copenhagen Capacity markedsfører Hovedstadsregionen internationalt og rådgiver internationale virksomheder, der planlægger at etablere sig eller udbygge sine aktiviteter i regionen.

www.copcap.com

Ballerup kommune

Ballerup Kommune har en meget aktiv erhvervspolitik og har i årtier tiltrukket store danske og internationale virksomheder til kommunen. Ballerup Kommune huser et af Danmarks største erhvervsområder, hvor især virksomheder inden for IT, bank- og forsikringsbranchen samt medicinalindustrien har fundet sig godt til rette.

www.ballerup.dk

Dansk Erhverv

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhverv. Dansk Erhverv repræsenterer 17.000 virksomheder og 100 brancheorganisationer inden for handel, rådgivning og videnservice, oplevelse og velfærd og transport.

www.danskerhverv.dk/

World Trade Center Malmö

World Trade Center Malmo has two modern office buildings with office premises, business center, restaurants, conference facilities, gym, bank and shops. Within the WTC Malmö there are more than 100 companies with approximately 1 600 workplaces.

wtcmalmo.se

Hotel Lautruppark

På Hotel Lautruppark kombinerer vi lokalnærvær med en rolig nats søvn og et ophold med højt til loftet - til business, fest eller på weekend.

www.lautruppark.dk/

World Trade Center Göteborg

Tanken med verksamheten på World Trade Center Göteborg är att erbjuda ditt företag passande kontorslokaler och mötesrum. Mycket centralt läge, bra grannar med stort nätverk och en besöksadress som ger intryck är bara några bra skäl att flytta in hos oss. Vi har 25 års erfarenhet av kontorslösningar och företagsservice. Lätt att gilla läget!

http://www.wtcgoteborg.se/

Top Danmark

Topdanmark er Danmarks næststørste forsikringsselskab, og vi er glade for at favne en bred og mangfoldig kundeskare, der rummer over en million privatkunder, hvert andet danske landbrug og hver sjette virksomhed i Danmark.

www.topdanmark.com/

Nordic Flyt ApS

Vi leverer kvalitetsflytning til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftale betingelser og leveringstider.

www.nordicflyt.dk

Dæk & Hjul

Dæk & Hjul er et rullende firma som kommer til dig og udfører diverse services på din bil, hvor DU er. Dæk & Hjul har specialiseret sig i hjulskift, hjuloptimering, lapning af dæk, servicering af bil, lettere klargøring og meget meget mere. Alt sammen udføres hvor DU er, så du får frigivet din dyrebare fritid.

www.daekoghjul.dk

CarmaWash

CarmaWash udfører bilvask og løfter sløret for en ny og anderledes måde at vaske og rengøre biler på. Alle services, CarmaWash laver på din bil og eventuelle bemærkninger, bliver noteret og kunden får en slutrapport efter afsluttet service. CarmaWash vil gøre en forskel for vores kunder ved at give dem en unik oplevelse, de altid vil huske.

www.carmawash.dk

Washa

Rent vaske- og rensetøj - lige til døren. Det har aldrig været nemmere.

dk.washa.com

Dandy Business Park, Vejle

Vi tilbyder moderne faciliteter og erhvervslejemål til virksomheder indenfor områderne finans-, advokat-, ingeniør-, rekruttering-, forsikring-, HR- samt konsulentvirksomheder.

www.dandybusinesspark.dk/

XpressBudet

Xpressbudet A/S er førende leverandør af logistikløsninger – vi spænder bredt og løfter mange forskellige logistikopgaver. Vi har daglig kurer opgaver mellem byerne i hele Danmark. Vores liniebil kører dagligt mellem Aalborg, Aarhus, Odense og København og vi kan derfor tilbyde pakketransport og anden kurerkørsel til konkurrencedygtige priser. Udover de nationale kurer opgaver løfter vi naturligvis også kurer opgaver i og til udlandet.

www.xpressbudet.dk

KINTO Share

KINTO Share er delebiler til dig, der har behov for en bil ind i mellem, men ikke behov for at eje den. Med KINTO Share kan du vælge den delebil, som dækker dagens behov. Når bilen skal returneres, slipper du for at kæmpe om p-pladserne da alle KINTO Share delebiler har faste p-pladser.

www.kinto-mobility.dk/kinto-share

Dantaxi

Dantaxi holder til i Bagsværd, hvor det nye taxa-hovedkvarter er Danmarks største af slagsen. Herfra betjenes godt halvdelen af Danmarks 4000 taxa'er.

www.dantaxi.dk