GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Salgsmodning

30. marts 2016 , Kl. 16.00 - 17.30

Salgsmodning

Salgsmodning af dig og din virksomhed

Rekordmange ejerledede virksomheder skal sælges eller generationsskiftes i de kommende år. Alene på baggrund af ejerledernes alder estimerer forskning på CBS, at 17.000 danske virksomheder skal ejer- eller generationsskiftes inden for de næste 10 år. Finanskrisen fik imidlertid mange virksomhedsejere til at udskyde salget, hvorfor der nu er ved at opstå en ”pukkel”. Først nu er priserne ved at nærme sig niveauet fra før finanskrisen, men det er antallet af handlede virksomheder til gengæld ikke helt.

På gå-hjem-mødet stilles der skarpt på de mange barrierer for ejerskifte, som ofte er meget menneskelige, samt på, hvorfor salgsmodning giver rigtig god mening, og at det er vigtigt at komme i gang med i god tid. Endelig gives der et indblik i, hvordan et salgsmodningsforløb kan tilrettelægges, herunder hvad der er de vigtigste indsatsområder.

Oplægget leveres af Søren Jakobsen, Executive Advisor & CEO i det nystartede Agility Consulting Group, som du er velkommen til at kontakte, såfremt du har spørgsmål til foredraget: sj@agility.dk

Arrangementet foregår i World Trade Center Ballerups mødecenter.

Tilmelding nødvendig 
Tilmeld dig på wtcballerup@wtcballerup.dk senest mandag den 28. marts. 
Arrangementet er gratis.

 Læs mere om Agility Consulting Group