GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Iværksætteruge 47 - Mandag d. 16. november

16. november 2015

BUSINESS LOUNGE

Hele ugen byder vi på en bred vifte af foredrag, rådgivning og aktiviteter for iværksættere og andre nysgerrige med temaet "Optimer dit salg som iværksætter" .

Mandag har vi 2 foredrag med 2 spændende kvinder på programmet: Carina Heckscher og Anna Thygesen.

 

Dagens program:

Foredrag i mødelokale Paris:

Kl. 13.00-15.00  
Carina Heckscher, netværksekspert
KUNSTEN AT SMALL TALKE – ”Sådan blir’ du den skarpeste receptionsløve privat og på jobbet!” 
Networkingekspert og small talk-kunstens mester Carina Heckscher byder denne dag på oplæg og netværk for business-innovatører. Lær om kunsten at small talke dig til kundetillid og få gode ambassadører, opgaven i hus og kunder, der vender tilbage på grund af dig. Foredraget giver deltagerne inspiration og motivation til at springe ud af komfortzonen og nyde at gå til reception, få et større udbytte af Networking og repræsentere virksomheden bredere. Carina har i 2015 lanceret Small Talk-spillet, som du ligeledes vil komme til at afprøve. 
Se mere på http://www.icheck.dk/ & http://www.networkingekspert.dk/

Kl. 16.00-17.00
Anna Thygesen, Senior Rådgiver i Geelmuyden Kiese                     
NÅR IVÆRKSÆTTERE SÆLGER – MERE!
Et eller andet sted i krydsfeltet mellem kommunikation, salg, service og marketing kan man finde Anna Thygesen. Anna går forrest, når det gælder om at omsætte viden om forbrugere, uanset om det gælder kvinder, mænd, børn eller hunde, til målrettet og effektiv kommunikation, der rammer og involverer.
Med mere end 25 års erfaring i internationale og danske virksomheder, med fokus på at placere brands øverst i forbrugernes bevidsthed.
Anna har tidligere været direktør i bl.a. PrimeTime Kommunikation, forretningsudvikler i TV2 Danmark, country manager for Benelux og Frankrig for RedGreen og markedschef i Berendsen Textil Service. 

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Randi Strangesen Brock på rsb@wtcballerup.dk