GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Åbent Hus i World Trade Center Ballerup

20. maj 2015 , 15:00 - 18:00

Lejerne i World Trade Center Ballerup holder Åbent Hus

Vi slår dørene op for alle der måtte være interesserede i at se Danmarks første World Trade Center - et moderne og internationalt Business Center, hvor små og store virksomheder kan trives og vokse. Denne gang har WTC Ballerup temaet "Fremtidens Erhverv" og du er inviteret til denne store åbningsdag.

Få indblik i fremtidens erhverv i det nye World Trade Center Ballerup og lad dig inspirere af innovative personer, som serieiværksætter Martin Thorborg, Jakob M. Jørgensen fra 3D Printhuset, twittersuperbruger Niclas Bekker Poulsen og fremtidsforsker Louise Fredbo-Nielsen. Gå ikke glip af en god netværksdag for erhvervslivet. Lejerne og direktør Lars Gøtke byder velkommen.

Kom og deltag i de mange aktiviteter i hele huset, rundvisning og foredrag for iværksættere og erhvervslivet i World Trade Center Ballerup. Det er gratis at deltage
Der vil være aktiviteter i hele centret: Prøv en Segway, en brainLightstol fra RelaxInn, Europcar fortæller om fordele ved leasing, oplev dig selv på video og guidet tur med direktøren for WTC. Vi byder på underholdning, netværk, mad fra grillen og bandet Lizette Flannovs Quintet spiller på dagen. Alle aktiviteter er gratis.

Vil du og din virksomhed være på forkant med de seneste trends? Så kom, lyt og deltag i de mange, spændende aktiviteter i hele centret. Vi glæder os til at se dig.
I loungeområdet kan du møde:

  • Softmedia Group, - få indsigt i fordelene ved digital kommunikation.
  • ML-Bookit, - inspirerer om alt inden for professionelt mødebooking. Til virksomheder, der gerne vil have flere salgsmøder i kalenderen.
  • RelaxInn, - oplev mental og fysisk velvære i en brainLightstol.
  • Talking Heads, - kom ned i studiet kl. 16 til 17 og oplev dig selv på video og se din performance før og efter instruktion. Tag din mobil med.
  • Europcar, - rådgiver om fordelene ved leasing af bil.
  • CEO og marketingdirektør Katrine Mønsted introducerer CityFi.
  • Segway, - prøv en Segway og kør rundt på området.
  • Rundvisning i WTC kl. 15:30 og kl. 16:30.

 

Tryk her for programmet. Vi glæder os til at se dig på onsdag!