Vores faciliteter

Afhold dine møder og konferencer i behagelige omgivelser. Vi sørger for eksklusiv forplejning til dig og dine gæster i en komfortabel ramme.

Moderne, funktionelle og fleksible møde- og konferencefaciliteter


Møde med udsigt til verden

Det er rammerne, der sætter stemningen for mødet eller konferencen. Med World Trade Center Ballerup får du et internationalt business center, der byder på eksklusive rammer og moderne faciliteter. Alle mødelokaler og auditoriet har udgang til grønne arealer eller terrasse. Derudover tilbyder vi et stort loungeområde, som kan anvendes til udstillinger og salgsmesser. Uanset om I er fire deltagere eller 150 bliver du og dine gæster opvartet med personlig forplejning på højt niveau.
 

Vi indretter os efter dig

World Trade Center Ballerup råder over ni moderne møderum og et auditorie med plads til 150 personer. Hertil kommer tre grupperum. Så uanset om du har brug for et mindre rum til bestyrelsesmødet eller en større sal til konferencen, så klarer vi det. Alle mødelokaler er udstyret med trådløst internet, whiteboard og projektor samt mulighed for videokonference. Mødefaciliteterne er placeret i stueetagen tæt på reception, lounge, udstillingsområde og garderobe. 

Start dit møde med fx afstressende yoga eller mindfulness - eller en tur i fitnesscenteret

Du skal føle dig som noget særligt

I vores øjne skader det ikke at blive en smule forkælet. Faktisk vil vi gå ret langt for, at du og dine gæster føler sig velkomne og godt behandlet. Vores reception tager imod dine gæster med et smil og i køkkenet arbejder de hårdt og dedikeret på at gøre forplejningen under dit møde til noget helt særligt. Alle retter er tilberedt fra bunden med årstidens bedste råvarer. Mange af dem er økologiske – faktisk har køkkenet bronzemærket i økologi. Har du ønsker om speciel kost, eksempelvis på grund af madallergi, hjælper køkkenet gerne med at sammensætte en speciel menu. Både du og dine gæster er i øvrigt velkomne til at benytte vores store loungeområde og husets restaurant.

 Se vores forskellige mødepakker

 

  

lokaleoversigt

 Brochure over vores mødelokaler (PDF)

Mødelokale Antal personer 
London 6 pers. 
Milano    6 pers  
Seoul 6 pers. 
Amsterdam 6 pers. 
Barcelona 10 pers. 
Hong Kong 10 pers. 
New York  16 pers. 
Seattle 12 pers. 
Beijing 20 pers. 
Santiago 24 pers. 
Vancouver 36 pers. 
Paris 150 pers. 
Down Under 150. pers. 

 

1/2 dag formiddag kl. 08.30 - 12.00
1/2 dag eftermiddag kl. 13.00 - 17.00
Aftentillæg efter kl. 17:00 400 kr. pr. påbegyndt time
Tekniker 600 kr. pr. time
Tekniker aften/weekend (min. 2 timer) 900 kr. pr. time 

 

Afbestilling
Afbestilling af mødeforplejning kan ske op til en uge før mødet uden omkostninger.
Ved afbestilling mindre end en uge før afholdelse af mødet betales 50% af beløbet.
Ved afbestilling mindre end 24 timer før afholdelse af mødet forfalder hele beløbet.