Konference- og mødelokaler

Afhold dine møder og konferencer i behagelige omgivelser. Vi sørger for eksklusiv forplejning til dig og dine gæster i en komfortabel ramme.

Møde med udsigt til verden
Det er rammerne, der sætter stemningen for mødet eller konferencen. Med World Trade Center Ballerup får du et internationalt business center, der byder på eksklusive rammer og moderne faciliteter. Alle mødelokaler og auditoriet har udgang til grønne arealer eller terrasse. Derudover tilbyder vi et stort loungeområde, som kan anvendes til udstillinger og salgsmesser. Uanset om I er fire deltagere eller 150 bliver du og dine gæster opvartet med personlig forplejning på højt niveau. 

Vi indretter os efter dig
World Trade Center Ballerup råder over ni moderne møderum og et auditorie med plads til 150 personer. Hertil kommer tre grupperum. Så uanset om du har brug for et mindre rum til bestyrelsesmødet eller en større sal til konferencen, så klarer vi det. Alle mødelokaler er udstyret med trådløst internet, whiteboard og projektor samt mulighed for videokonference. Mødefaciliteterne er placeret i stueetagen tæt på reception, lounge, udstillingsområde og garderobe.

Supplér din agenda med mental eller fysik aktivitet
I World Trade Center Ballerup har du en unik mulighed for at starte dit møde på en god og forfriskende måde. WTC Healthcare Center, der er beliggende i huset, har over 20 professionelle klinikker, behandlere og terapeuter, der tilbyder alt fra yoga og mindfulness til akupunktur og foredrag om stress.

Du skal føle dig som noget særligt
I vores øjne skader det ikke at blive en smule forkælet. Faktisk vil vi gå ret langt for, at du og dine gæster føler sig velkomne og godt behandlet. Vores reception tager imod dine gæster med et smil og i køkkenet arbejder de hårdt og dedikeret på at gøre forplejningen under dit møde til noget helt særligt. Alle retter er tilberedt fra bunden med årstidens bedste råvarer. Mange af dem er økologiske – faktisk har køkkenet bronzemærket i økologi. Har du ønsker om speciel kost, eksempelvis på grund af madallergi, hjælper køkkenet gerne med at sammensætte en speciel menu. Både du og dine gæster er i øvrigt velkomne til at benytte vores store loungeområde og husets restaurant. 

  

 

lokaleoversigt

         

Mødelokale Antal pers.
Amsterdam  6
London 6
Milano 6
Seoul 6
Hong Kong 10
Barcelona 12
New York 16
Seattle 16
Beijing 20
Santiago 24
Vancouver 36
Paris 150
Down Under 150

Brochure over vores mødelokaler (PDF)

 

1/2 dag formiddag kl. 08.30 - 12.00
1/2 dag eftermiddag kl. 13.00 - 17.00
Aftentillæg efter kl. 17:00 400 kr. pr. påbegyndt time
Tekniker 600 kr. pr. time
Tekniker aften/weekend (min. 2 timer) 900 kr. pr. time

 

Afbestilling
Afbestilling af mødeforplejning kan ske op til en uge før mødet uden omkostninger.
Ved afbestilling mindre end en uge før afholdelse af mødet betales 50% af beløbet.
Ved afbestilling mindre end 24 timer før afholdelse af mødet forfalder hele beløbet.